Mirësevini në REALIZ

Kompania jonë u themelua  në Qershor 2017 dhe ushtron aktivitetin e saj në tregëtimin e gurëve gëlqeror të mermerizuar dhe granitit.

Duke përdorur një strukturë organizative të integruar,  ne kontrollojmë prodhimin e produktit përfundimtar duke u kujdesur që nga nxjerrja e tij e deri në përpunimin e produktit përfundimtar duke përdorur teknologjinë e fundit në prerjen dhe krijimin e pllakave, shkalleve, fasadave, bordurave, trotuare, kuzhinave apo cdo lloj projekti ne fusha te ndryshme zbatimi apo projektimi.

Tregu ndërkombëtar luan një rol të rëndësishëm për kompaninë tonë, por pa neglizhuar atë kombëtar.

Me marrjen e porosisë ne mundohemi që me logjistikën e kompanisë tonë t’ju sjellim produktin e dëshiruar në një kohë sa më të shkurtër.

KU MUND T'I PËRDORNI GURËT

INTERIOR DESIGN

Dizenjoni interiorin e ndërtesës tuaj për të arritur një pamje të bukur, estetike & mjedis të këndshëm për ju dhe familjen tuaj.

EXTERIOR DESIGN

Dizenjoni mjediset tuaja të jashtme si: oborret, muret rrethuese, fasadat etj, duke zgjedhur gurët e duhur për ndërtimin e tyre.

AKSESORË

Jini unikë dhe elegantë duke dekoruar hapësirën tuaj me pajisje guri të ndryshme dhe fantastike, me cilësi dhe qëndrueshmëri maksimale.

PRODUKTET TONA